ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Микола Азаров: Ми забезпечимо стабільність цін, валюти і тарифів

Дата: 11.01.2014 14:58
Кількість переглядів: 302

Глава Уряду упевнений, що Кабмін в 2014 році, зможе забезпечити стабільність цін, курсу валют і тарифів.
Прем'єр-міністр України додав, що Кабінет Міністрів після новорічних і різдвяних свят приступив до активної роботи - вже відбулося перше в цьому році засідання, на якому обговорювалися підсумки минулого року і перспективи на 2014 рік.
«Настрій оптимістичний. Зовнішні ринки подають хороші сигнали, йде певне пожвавлення на зовнішніх ринках. Незважаючи на велику кількість святкових днів, непогано почала працювати наша промисловість. Ми вже зараз працюємо з російськими партнерами щодо посилення наших коопераційних планів. Словом, є всі підстави розраховувати на те, що 2014 рік буде роком динамічного розвитку економіки і, відповідно, зростання доходів наших людей», - заявив Микола Азаров.
За його словами, зараз дуже важливо швидко прийняти державний бюджет, і, відповідно,місцеві бюджети. Микола Азаров зазначив, що вся бюджетна робота повинна бути завершена в січні, оскільки це дозволить в нормальному режимі фінансувати програми розвитку.
«Яким складеться січень - від цього багато залежить і те, яким буде рік. Тому дуже важливо зараз поменше звертати уваги на деструктивні дії, а більше займатися корисною творчою роботою. У цьому я бачу головне завдання Уряду і всіх виконавчих органів на місцях», - підсумував Глава Уряду.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь