ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Місяць перемог

Дата: 29.03.2017 15:18
Кількість переглядів: 348

Березень місяць став досить насичений спортивними заходами для спортсменів СК « Гепард» (м.Тульчин). Протягом цого місяця команда взяла участь у чотирьох спортивних заходах, на яких здобули 25 нагород різного гатунку.

10 березня збірна клубу представила наше місто на Відкритому чемпіонаті Житомирської області з рукопашного бою. В змаганнях взяли участь близько 300 спортсменів з таких міст як Київ, Житомир, Хмельницький та ін. В насиченій боротьбі наші бійці здобули 12 нагород, з них 1 золото , 7 – срібних та 4 бронзові нагороди. Переможцями та призерами стали: Сенько Євген, Більмак Богдан, Більмак Дмитро, Сеник Богдан, Тарасенко Юрій, Бажура Микола, Коваль Віктор, Соляр Володимир, Очеретний Ростислав, Семенюк Влад, Коваль Влад, Єкімцов Костя.

18 березня знову наші бійці відвідали м.Житомир та взяли участь у відкритому чемпіонаті Житомирської області зі змішаних єдиноборств ММА. Тульчинський клуб представили 8 спорсменів, які зуміли здобути 8 нагород, 3- золоті, 1 – срібну, 4 - бронзові медалі та 3-є командне почесне місце з 10 команд. Чемпіонами турніру стали Бойчук Володимир, Очеретний Ростислав та Андрущенко Володимир.

Тим часом троє бійців клубу «Гепард», а саме Бажура Микола, Коваль Владислав та Харченко Костя у складі збірної Вінницької області взяли участь у Чемпіонаті України з універсального бою, що проходив з 16 по 19 березня у м.Калинівка Вінницької області. Додому наші хлопці повернулись з перемогою. Чемпіонами України з універсального бою 2017 року стали Харченко Костя (Журавлівська ЗОШ) та Коваль Владислав (Тульчинський технікум ветеринарної медицини).

Завершальним турніром у цьому місяці став Міжнародний професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Кубок Мінерфін -2017», який проводиться щорічно у м.Дніпрорудне Запорізької області. В турнірі взяли участь бійці з Польщі, Білорусії, Азербайджану та України.

В рингу наш спорсмен Харченко Костя зустрівся проти місцевого спортсмена, не дивлячись на досить емоційну підтримку глядачів та настрій на бій свого опонента, Костя зумів переламати хід поєдинку на свою користь та здобути дострокову перемогу у першому раунді завдяки спецприйому «трикутник», та привести до рідного міста Кубок Мінерфін 2017.

Цей місяць був досить насиченим для клубу «Гепард», була проведена дуже плідна робота по підготовці як спортсменами так і тренерами клубу, за що їм велика подяка.

Квітень місяць обіцяє бути ще більщ насиченішим змаганнями, основними з яких є Чемпіонат Вінницької області з ММА, що відбудеться 1 квітня у нашому місті та Чемпіонат України серед молоді, що пройде з 21по 23 квітня у м.Тернопіль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь