ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мітинг з нагоди ювілею Кобзаря

Дата: 11.03.2014 12:25
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

9 березня 2014 року в м. Тульчині проведено урочистий мітинг з нагоди 200-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Колона громадян з державним, районним та міським прапорами, корзинами квітів пройшла пішою ходою від районного будинку культури до пам’ятника Т.Шевченку, де і відбувся захід. Кількасот людей представляли державні виконавчі органи та органи місцевого самоврядування, заклади освіти, культури, медицини, соціального захисту, промислові підприємства та інші організації.
Перед присутніми виступили голова районної ради О.Авраменко, депутат районної ради, голова районної організації НРУ О.Онищенко, вчителька історії Журавлівської ЗШ, краєзнавець Н.Пшенична, студент Тульчинського училища культури, переможець багатьох мистецьких конкурсів А.Прилипко. Провів мітинг Тульчинський міський голова В.Весняний.
Мистецьку частину мітингу підготували викладачі та студенти училища культури. Зокрема, прозвучали відомі пісні на слова Т.Шевченка «Думи мої, думи мої…», «Реве та стогне Дніпр широкий». Після закінчення мітингу було проведене спільне міжконфесійне християнське богослужіння за Україну та її народ. Тульчинці поклали корзини та букети квітів до підніжжя пам’ятника великому Кобзарю.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь