ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародний день інвалідів

Дата: 04.12.2014 16:07
Кількість переглядів: 319

На виконання районних заходів по відзначенню Міжнародного дня інвалідів управлінням соціального захисту Тульчинської райдержадміністрації проведено ряд акцій:
3 грудня 2014р. за фінансової підтримки депутата Вінницької обласної ради Подоляна В.В. проведено захід для дітей з обмеженими фізичними можливостями «Повір у себе». Для дітей-інвалідів святкову програму підготували вихованці Будинку дітей та юнацтва (керівник Л.Мельник).
Для активістів громадського руху серед інвалідів міста, за рахунок коштів міської ради проведено благодійний обід, де силами працівників районного будинку культури створено затишну атмосферу з читанням поетичних творів та виконанням патріотичних пісень.
У відділенні постійного проживання одиноких пристарілих громадян в с.Тиманівка вже стало традицією в цей день зустрічати представників релігійної громади «Адвентистів сьомого дня», які вручили підопічним продукти харчування, солодощі, фрукти та інше.
А, напередодні Міжнародного дня інвалідів до мешканців закладу завітали студенти ВПУ №41 (директор Друм Т.П.), які придбали для підопічних тепле кімнатне взуття.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь