ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародний туристичний салон UITM «Україна»

Дата: 28.09.2016 14:44
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

З 5 по 7 жовтня 2016 року відбудеться 23-ій Міжнародний туристичний салон UITM «Україна». Організатором даного заходу є компанія «Прем’єр Експо» (Україна), яка з метою ознайомлення відвідувачів і гостей виставки з туристичними можливостями українських міст та регіонів надає перевагу культурно-туристичному потенціалу України.
У роботі салону візьмуть участь понад 100 туристичних компаній, профільних асоціацій, готелів, транспортних агенцій, страхових компаній, представництв з багатьох країн світу, зокрема: Болгарія, Домініканської Республіка, Індонезія, Італія, Куба, Китай, Палестина, Перу, Словаччина, Таїланд, Танзанія, Туреччина, Угорщина, Україна, Франція тощо.
За роки існування виставка UITM стала платформою для виходу українських компаній на міжнародну арену, промоції туристичних можливостей України та налагодження співпраці між вітчизняними та іноземними компаніями. Особливу увагу слід звернути на те, що зазначений туристичний захід є ефективним інструментом популяризації областей та регіонів України, які щорічно беруть участь в експозиціях.
За додатковою інформацією щодо участі у виставці звертатись до представника компанії-організатора виставки Юлії Желдак тел.(044)496-86-45; представників Мінекономрозвитку Віталіни Мартиновської тел.(044)596-67-67, (044)596-34-62 та Марини Радової тел.(044)596-67-56, (044)596-34-80; e-mail: tourism@me.gov.ua.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь