ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мобілізовані працівники приватних підприємців отримали право на компенсацію середнього заробітку

Дата: 22.12.2015 11:15
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

Починаючи з 6 грудня 2015 року набрав чинності Закон України від 12.11.2015 р. № 801-VIII «Про внесення змін до статті 119 Кодексу законів про працю України щодо працівників, призваних на військову службу під час мобілізації, на особливий період».
Документ закріплює за працівниками, які до призову на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, або прийняття на військову службу за контрактом працювали у фермерських господарствах, сільськогосподарських кооперативах й у фізичних осіб – підприємців, такі ж гарантії (збереження місця роботи, посади та виплати компенсації середнього заробітку), які передбачені для працівників підприємств, установ, організацій.
Особи, які перебували в штаті й були призвані на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, або прийняті на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці, у цій графі не відображаються.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь