ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мобільний консультаційний пункт відкрито

Дата: 24.05.2017 08:50
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

23 травня 2017 року працівниками відділу Тульчинське бюро правової допомоги проведено зустріч та відкриття мобільного консультаційного пункту прийому громадян в Центрі надання адміністративних послуг Тульчинської районної державної адміністрації, який буде працювати щовівторка з 09 до 12 год. та розміщено інформаційні матеріали про роботу Тульчинського бюро та систему безоплатної правової допомоги в цілому.

Зустріч проведена в рамках підписаного меморандуму про поглиблення співпраці між відділом Тульчинське бюро правової допомоги та Центром надання адміністративних послуг Тульчинської районної державної адміністрації. У відкритті пункту прийняли участь директор Центру надання адміністративних послуг Тульчинської районної державної адміністрації Ігор Книжник, заступник начальника Тульчинського бюро Руслан Швець, головний спеціаліст Лілія Камінська.

Під час зустрічі обговорено організаційні моменти роботи консультативного пункту, основні засади та принципи роботи системи безоплатної правової допомоги, перспективи її становлення і розвитку, сутність та завдання, категорії громадян, які мають на неї право, проінформовано про правові послуги, що надає Тульчинське бюро правової допомоги.

Довідково: відділ «Тульчинське бюро правової допомоги» знаходиться за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 47, 1-й поверх, контактний телефон (04335)2-10-63; 0961756236; e-mail:tulchynske@legalaid.vn.ua

Єдиний телефонний номер системи БПД - 0-800-213-103, за яким кожен може отримати необхідну інформацію щодо надання правової допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь