ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Молодь Тульчинщини прийняла участь в Обласному молодіжному таборі - форумі

Дата: 03.07.2017 15:17
Кількість переглядів: 286

З 26 червня по 30 червня 2017 року в дитячому санаторії «Подільський Артек» с.Заозерне відбувався щорічний обласний молодіжний табір-форум «Вінниччина молодіжна – ініціюй та дій!»
Форум проводився за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації з нагоди Дня Молоді та з метою заохочення молоді до активної участі у громадському житті. Цього року в таборі – форумі прийняли участь понад 170 учасників з числа активної та обдарованої молоді Вінницької області, зокрема представники молодіжного самоврядування міста Тульчин – студентки Вищого професійного училища № 41 – Добровольська Іванна та Моголовчук Ліна.
Організаційні питання щодо участі молоді в Обласному форумі забезпечили - сектор молоді та спорту райдержадміністрації та управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Захід проходив в формі політичної гри, в рамках якої всі учасники були поділені на 5 партій, в яких працювали протягом всього форуму. Гаслами та ідеями партій стали п’ять пріоритетів молодіжної політики області. Таким чином, протягом всього форуму партії працювали над розробкою завдань та шляхів їх виконання в рамках своєї ідеї. Результатом роботи партій було створення програми дій та її презентація під час зустрічі з керівництвом області. Також учасники були задіяні в спортивних змаганнях та культурно-розважальних заходах.

Слід зазначити, що підтримати та поспілкуватись з учасниками Форуму до санаторію «Подільський Артек» завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна. Також форум відвідала Марія Карчевич - начальник відділу регіональної молодіжної політики міністерства молоді та спорту України, яка виступила перед учасниками з інформацією про державну молодіжну політику.

Сподіваємся, що участь у Форумі надала змогу творчій молоді району навчитись новому та у співпраці з структурними підрозділами райдержадміністрації реалізувати свої напрацювання - молодіжні ініціативи на практиці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь