ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Моніторинговий візит DESPRO до району

Дата: 31.07.2014 11:05
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

30 липня 2014 року відбувся запланований візит до району експертів швейцарсько-українського проекту підтримки децентралізації в Україні (DESPRO) Андре Ольшевскі, Вячеслава Сороковського, Андрія Артова. В рамках візиту в м. Тульчині відбулась зустріч з головою райдержадміністрації Галиною Роспутною, головою районної ради Олексієм Авраменком, першим заступником голови райдержадміністрації Віталієм Побережником, міським головою Валерієм Весняним, заступником міського голови Олександром Овчаруком, начальником відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Валерієм Руденком, Кинашівським сільським головою Оксаною Баленко з питання підтримки Стратегії поводження з твердими побутовими відходами (ТПВ). На даний час проектно-кошторисна документація (розподіл будівництва на дві черги) «Реконструкція з розширенням існуючого полігону ТПВ на землях запасу Суворовського сільської ради Тульчинського району Вінницької області» знаходиться на завершальній стадії. На реалізацію проекту передбачено кошти:
- з обласного екологічного фонду 1 млн. грн.;
- з бюджету Тульчинської міської ради 613 тис. грн. (рішення 49 сесії Тульчиської міської ради 6 скликання від 09.07.2014 року);
- з районного бюджету планується 300 тис. грн.;
- до 100 тис. грн. з бюджету Кинашівської сільської ради.
Рішенням виконавчого комітету Тульчинської міської ради № 160 від 16.07.2014 року затверджено план впровадження рекомендацій за результатами проведеної аудиторської перевірки та оцінки стану управління КП «Тульчинкомунсервіс» та системи організації послуг по збору, транспортуванню та захороненню ТПВ (частина заходів КП «Тульчинкомунсервіс» уже почалась реалізовуватись).
В результаті зустрічі було досягнуто домовленості про те, що DESPRO придбає для КП «Тульчинкомунсервіс 2 комп’ютери та програму ІС – бухгалтерія, а за бюджетні кошти міської ради буде проведено навчання 3 бухгалтерів підприємства.
В рамках реалізації Стратегії поводження з ТПВ у Тульчинському цільовому регіоні на 2014 рік фінансування з фонду DESPRO на будівництво нового полігону буде здійснюватись у відповідності до підписаного меморандуму.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь