ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мова йшла про стан доріг в районі

Дата: 01.12.2016 11:52
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

На виконання доручення голови облдержадміністрації Валерія Коровія за наслідками перебування очільника області на Тульчинщині 25 листопада п.р., в м. Тульчині 30 листопада 2016 року відбулася робоча зустріч начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігоря Корольчука та директора ДП «Вінницький облавтодор» Ігоря Шаповала з головою райдержадміністрації Миколою Підболячним, головою районної ради Олексієм Авраменком, секретарем Тульчинської міської ради Віталієм Процепком, керівниками ряду структурних підрозділів райдержадміністрації, сільськими, селищними головами від громад, що добровільно об’єднуються, і такими, що ще не зважилися на об’єднання, а також головою і членами Громадської ради при райдержадміністрації, представниками районних ЗМІ.
Робоче засідання розпочав голова райдержадміністрації, який оголосив мету зібрання та коло нагальних питань, які потребують обговорення. Далі слово мав начальник обласної Служби автомобільних доріг І.Корольчук. Обласний керівник, зокрема, наголосив: «Уряд вперше за 20 – 25 років повернувся лицем до доріг в країні, багато з яких вже фактично немає, тобто, вони зруйновані. Зрозуміло, що за рік-два-три ми не зможемо ці зруйновані дороги відновити, зробити найкращими і повноцінними. Але треба це колись розпочинати і Уряд виділяє на ремонт доріг дуже великі кошти…» І.Корольчук закликав місцевих голів до співфінансування у питаннях ремонту доріг, навів ряд переваг такого підходу, визначив пріоритетні шляхові напрямки на карті району, констатував: «Ваші дорожні підприємства в дуже занедбаному стані!»
Коротко прозвітував про роботу підприємства начальник районної ДЕД Володимир Жмуд, зазначивши, що підприємство дійсно у важкому стані, а обслуговує 407 км доріг. Свої пропозиції щодо ремонту окремих шляхів сполучень між населеними пунктами району висловили секретар Тульчинської міської ради Віталій Процепко, сільські та селищні голови з Тиманівки, Богданівки, Холодівки, Ганнополя, Торкова, Кирнасівки, Бортників, Копіївки. Зокрема, В.Процепко попросив у обласних керівників сприяння у цій справі для громад, що об’єднуються навколо Тульчина. Голова райдержадміністрації М.Підболячний, голова районної ради О.Авраменко подякували обласним очільникам за увагу до району і поділилися своїм баченням проблемної ситуації.
На завершення І.Корольчук подякував учасникам зустрічі за конструктивний діалог задля вирішення нагальних проблем шляхів сполучень різного рівня підпорядкування, запевнив, що допомагатиме усім, хто буде готовий до співпраці.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь