ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Моя сім’я – моя радість"

Дата: 08.11.2013 09:26
Кількість переглядів: 308

Реалізація в районі завдань Президента України Віктора Януковича щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин відбувається у нестандартних, надзвичайно цікавих формах. Зокрема, 7 листопада в Тульчинській центральній районній бібліотеці відбувся творчий вечір сім’ї Макарян, що мешкає у Тульчині під гарною назвою: «Моя сім’я – моя радість».
За підтримки представників Тульчинського училища культури, Тульчинської дитячої музичної школи, власне, бібліотеки, друзів та хороших знайомих сім’ї Макарян батьки Масіс та Інна, їх діти Юрік, Крістіна, Діана і Марія продемонстрували свої неабиякі здібності у музичній, образотворчій, декоративно-прикладній, відео-фото- та інших сферах. В теплій обстановці були спогади про спільно прожиті роки, радощі та проблеми, плани на майбутнє, про любов і відповідальність за дітей.
Заступник голови райдержадміністрації Марія Іванівна Колібабчук подякувала представникам вірменсько-української сім’ї наступними словами: «Ми вдячні за прекрасний родинний урок вірності, щастя, праці та виховання. Ми стали свідками тісного зв’язку між батьками та дітьми, чого так не вистачає сьогодні багатьом родинам в Україні». Привітали і дякували сім’ї Макарян начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Катерина Третьякова, директор ЦРБС Віра Вігуржинська та багато інших учасників цього свята.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь