ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На апаратній нараді в райдержадміністрації розглядалися проекти карт пріоритетів і цілей її структурних підрозділів

Дата: 02.07.2016 12:11
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

2 липня 2016 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Микола Підболячний за участю голови районної ради Олексія Авраменка, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

На нараді йшла мова про підготовку і наступне затвердження карт пріоритетів і цілей структурних підрозділів райдержадміністрації, як нової форми планування і контролю за роботою підрозділів з боку керівництва райдержадміністрації.

Після детального роз’яснення головою райдержадміністрації М.Підболячним мети нововведень та очікуваних результатів, учасники наради заслухали проекти карт пріоритетів і цілей фінансового управління райдержадміністрації (презентував його керівник Сергій Шевчук) (гіперпосилання); відділу освіти райдержадміністрації (презентував керівник підрозділу Михайло Митрицан) (гіперпосилання); управління економіки райдержадміністрації (презентувала його керівник Юлія Дудкевич) (гіперпосилання).

Після обговорення переваг і недоліків запропонованих проектів Микола Підболячний оголосив тижневий термін для доопрацювання карт пріоритетів, вказавши на необхідність чітко пов’язати їх з реальними проблемами району, розмежувати пріоритети, в т.ч. з кадрових питань, конкретизувати терміни виконання пріоритетів (рік, місяць). «Пам’ятайте: ми надаємо послуги, а не керуємо чи управляємо!» - наголосив керівник району.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь