ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На авантитулі книжкових видань, присвячених 200-річчю з дня народження Тараса Григоровича Шевченка, розміщуватимуть спеціальний логотип

Дата: 11.01.2014 09:12
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Держкомтелерадіо просить видавництва і видавничі організації, які в рамках програми «Українська книга» готують книжкові видання, присвячені 200-річчю з дня народження Тараса Григоровича Шевченка, обов’язково розміщувати на їх авантитулі спеціальний логотип з відзначення цієї ювілейної дати, затверджений Міністерством культури України.
Логотип представляє собою стилізований автопортрет молодого Тараса Шевченка, його авторський підпис, а також дату − 200 років.
Кольори логотипу: темно синій, бронзовий (або темно-оранжевий), фон білий. Співвідношення сторін по крайніх точках зображення: 1,35 (висота) до 1,00 (ширина). Зображення логотипу виконано у форматах jpg (растрове), cdr (векторне) для програми Corel DRAW (не нижче версії Х4).
Зображення логотипу розміщено в тематичному розділі «До 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка» на веб-сайті Держкомтелерадіо України за адресою: http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=106637&cat_id=101082

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь