ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Тульчинщині проводиться місячник цивільного захисту

Дата: 30.09.2016 13:25
Кількість переглядів: 280

З метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи з населенням щодо попередження травматизму невиробничого характеру, формування навичок та алгоритму дій в умовах терористичної загрози та надзвичайної ситуації, виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу, працівниками ДПРЧ-14 м. Тульчин, Тульчинського району ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Вінницькій області у рамках місячника цивільного захисту в навчальних закладах продовжується проведення відкритих заходів.
Так, 23 червня для викладацького складу Тульчинського училища культури фахівцями ДПРЧ-14 м. Тульчин було проведено лекцію на тему: «Вивчення законів та основних директивних документів з ЦЗ, Кодекс цивільного захисту України, поводження з ВНП, надання першої допомоги потерпілим на воді, дії при НС різного характеру». На лекції були присутні 132 чоловіки.
29 вересня 2016 року учням та викладацькому складу Тульчинського ВПУ №41 та дошкільному навчальному закладі №4 «Золота рибка» було проведено відкритий урок та показові навчання, в яких взяли участь 220 учні та 27 чоловік педагогічного складу. Під час проведених заходів учням та педагогам у доступній формі було доведено інформацію щодо основних причин пожеж та їх наслідків, безпечного поводження та водних об’єктах, дій при знаходженні вибухонебезпечних предметів та в інших надзвичайних ситуаціях. Особлива увага зверталася на випадки, в результаті яких травмувалися або гинули діти. Не секрет, що трапляються ситуації, коли діти стають заручниками обставин, а їхня цікавість і допитливість призводить до сумних наслідків. Розповіли рятувальники й про небезпеку електроприладів та правила безпеки у побуті.
Наприкінці малеча мала нагоду приміряти бойове спорядження рятувальників та сфотографуватися з ними на згадку.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь