ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На відшкодування вартості ліків в обласному бюджеті передбачено 20553,4 тис.грн.

Дата: 08.06.2017 09:26
Кількість переглядів: 201

Про це сьогодні повідомив директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Микола Копачевський під час прес-конференції щодо виконання обласного бюджету за п’ять місяців 2017 року.

Таким чином, на здійснення вказаних видатків в обласному бюджеті передбачено 20553,4 тис.грн. за рахунок коштів відповідної субвенції з державного бюджету обласному бюджету, яку розподілено між бюджетами адміністративно-територіальних одиниць області.

Відповідно до помісячного розпису надійшло за квітень-травень поточного року 4567,4 тис.грн. коштів вказаної субвенції, які повністю перераховано до районних бюджетів, бюджетів міст обласного значення та бюджетів об’єднаних територіальних громад.

За результатами щотижневого моніторингу освоєння коштів вказаної субвенції на місцях, який запроваджено Департаментом фінансів, на кінець травня із загальної суми цієї субвенції, місцевими бюджетами перераховано закладам охорони здоров’я близько 4,3 млн. грн., що становить 93,8% від обсягу надходжень квітня-травня. Завдяки цим коштам, за забезпечення пільгових рецептів відшкодовано майже 3,2 млн. грн. вартості ліків аптечним закладам, що беруть участь у проекті, що становить 74,0% від профінансованого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь