ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині активно ведеться робота щодо недопущення рейдерських захоплень земель

Дата: 27.09.2017 10:30
Кількість переглядів: 238

26 вересня під головуванням директора Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації Миколи Ткачука відбулось розширене засідання обласного оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель та збіжжя, завдання якого забезпечити захист аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі або збіжжя.
До участі у засіданні долучились представники правоохоронних органів, прокуратури, державної фіскальної служби, державних органів виконавчої влади та державні реєстратори з усіх районів області.
Розпочинаючи засідання Микола Ткачук зазначив: «Основні питання сьогоднішнього засідання, перш за все, стосуються розрахунків за оренду земельних часток паїв, а також розгляду земельних конфліктів, які існують в районах області. Хочу зазначити, що на гарячу лінію оперативного штабу продовжують надходити скарги від населення. Є проблеми, які завдяки злагодженій роботі штабу, ми можемо оперативно вирішувати. Але є досить складні питання, які потребують більш глибокого аналізу, тому наше завдання фахово та швидко реагувати на будь-які звернення, аби не допустити виникнення соціальної напруги в територіальних громадах, а також дати людям впевненість у справедливому вирішенні спірних питань у межах чинного законодавства».
На сьогоднішньому засіданні, відносно стану виплати орендної плати власникам земельних паїв суб’єктами господарювання, відзвітували керівники Вінницької, Жмеринської та Тростянецької райдержадмінстрацій. Окремо розглянуто проблемні питання, що виникли в Хмільницькому та Барському районах області і які пов’язані зі скаргами громадян, що надійшли на гарячу лінію оперативного штабу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь