ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині, малим фермерам відшкодовуватимуть за рахунок коштів обласного бюджету вартість доїльних апаратів та холодильних камер для молока

Дата: 16.07.2015 16:54
Кількість переглядів: 274

Підтримати виробників молока на Вінниччині обласна влада вирішила гривнею. Так, на позачерговій сесії обласної Ради депутати внесли зміни до «Програми розвитку особистих селянських та фермерських господарств», цим самим передбачили 2 мільйони гривень на часткову компенсацію відсоткової ставки та тіла кредиту на придбання доїльного обладнання та холодильних установок для тих, хто має 5 і більше корів.
«Суть фінансової підтримки малих фермерських господарств у тому, що область спонукає виробників молока до машинного доїння, без якого неможливо отримати молочну продукцію належної якості. А також придбання холодильних установ. При наявності цих двох умов, молоко від селянських господарств переходить від безсортового до продукту вищого ґатунку, яке й коштуватиме дорожче» - зауважив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський.
Кошти на ці цілі вдалося виділити із 35 мільйонів гривень, що акумульовано завдяки перевиконанню обласного бюджету у першому півріччі 2015 року .
До речі, із загальної суми, 500,000 тис.грн виділено КУ «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» для виготовлення проектно-кошторисної документації на водні об’єкти, які знаходяться у спільній власності територіальних громад Вінниччини. Майже стільки спрямували для проведення нормативної грошової оцінки землі, розмежування земель державної та комунальної власності, інвентаризації земель в області.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь