ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині обговорили питання щодо провадження основних положень Закону України «Про освіту»

Дата: 22.11.2017 16:51
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

21 листопада в Департаменті освіти і науки обласної державної адміністрації відбулася нарада, де керівники органів управління освітою райдержадміністрацій та міських рад спільно із заступником голови – директором Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігорем Івасюком обговорювали зміни в законодавстві, що стосуються освіти.

Ігор Івасюк роз’яснив нову процедуру призначення та звільнення вчителів: «З 26 жовтня 2017 року призначення і звільнення працівників здійснюється керівником навчального закладу. Проте ті працівники, які були призначені органами управління освітою, звільняються директором та тим органом, який призначав. Всі інші призначення та звільнення відтепер належать до компетенції керівника навчального закладу».

Одним з головних питань порядку денного стосувалось дотримання ст.30 Закону України «Про освіту» «Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти». «Всі документи, якими керується навчальний заклад у своїй діяльності, повинні бути оприлюднені протягом 10 днів на сайті цього навчального закладу або на сайті засновника (власника). Зверніть на це увагу!», - наголосив Ігор Івасюк.

Керівник анонсував пріоритети розвитку освіти області в наступному році: «Планується продовжити реалізацію всіх проектів по зміцненню матеріально-технічної бази: придбання шкільних автобусів, комп’ютерів, шкільного обладнання».

Також Ігор Івасюк зазначив, що наступного року педагогічні працівники можуть чекати на зростання заробітної плати – планується підвищення тарифних розрядів на 1 позицію, що дасть можливість збільшити заробітну плату приблизно на 25%.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь