ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нам потрібні ваші досвід і мудрість

Дата: 03.10.2013 15:01
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

В рамках соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича стосовно підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни) 1 жовтня, в день, коли увесь світ відзначав День людей похилого віку та ветеранів, відбулась зустріч голови райдержадміністрації А.Бузіка з активістами ветеранського руху м. Тульчина: інвалідами війни, учасниками бойових дій, вдовами, головами ветеранських організацій мікрорайонів міста.

Побував там і наш кореспондент та попросив першого керівника району відповісти на кілька запитань.

- Анатоліє Степановичу, як би ви прокоментували сьогоднішню подію?

- Це не просто календарна дата. Це справді вияв пошани і вдячності до людей старшого віку. Нам сьогодні дуже потрібна саме їхня підтримка, бо вони - люди з неабияким життєвим досвідом, мудрі і справедливі.

В районі проживають сім чоловік, яким виповнилося сто і більше років, тож з нагоди свята всім їм було вручено продуктові набори та грошову матеріальну допомогу.

- Формат зустрічі передбачає щире спілкування, взаємний діалог. На чому б ви хотіли закцентувати увагу?

- Важливо донести людям, що турбота про їх захищену старість визначається як один з пріоритетів державної політики. Реалізація соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича одним із своїх напрямків якраз і визначає підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств суспільства. Таким чином, робота органів виконавчої влади і місцевого самоврядування має проводитися системно і систематично, а не обмежуватися одним днем. Це мають розуміти і сільські голови, і посадовці різних рівнів, і, зрештою, громадськість.

Наші ветерани, як мовиться, люди “старого гарту” - принципові, наполегливі, прямолінійні. Отож, і розмова має відбутися конкретна і конструктивна. Без сумніву, всі їхні проблеми, прохання і побажання будуть почуті, узагальнені і вирішені в межах владних повноважень районного рівня. Хочу зауважити, що такі звернення і раніше ніколи не залишалися без розгляду та відповідного реагування.

Хочеться побажати нашій славній когорті ветеранів міцного здоров’я і довголіття. Ще раз підкреслю, нам потрібні їхній досвід і мудрість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь