ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо поліпшення соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни

Дата: 29.10.2013 08:20
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

28 жовтня 2013 року, на виконання завдань Президента України щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни, голова райдержадміністрації А.Бузік провів розширену апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів, служб району, на якій було розглянуто цілу низку питань. Про роботу управління соціального захисту населення райдержадміністрації щодо поліпшення соціального захисту ветеранів ВВв доповів начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Богач М.В. У своєму виступі він зазначив, що управління послідовно працює над комплексним розв’язанням проблем ветеранів війни, їх матеріально-побутовим забезпеченням, організацією соціального та інших видів обслуговування, виконання цільових програм соціального і правового захисту, надання відповідних пільг, переваг та соціальних гарантій. Стосовно медичного обслуговування ветеранів війни перед присутніми виступив Головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги В.Нечипорук. Він наголосив, що в районі приділяється належна увага стаціонарному лікуванню ветеранів війни, для чого виділено 13 ліжок у 7 спеціальних палатах. Також здійснюється позачергова госпіталізація в стаціонар ЦРЛ та позачергове обслуговування медичними закладами, безкоштовне лікування даної категорії громадян з організацією виїздів у сільську місцевість спеціалізованих, діагностичних, консультативних та стоматологічних бригад. Обговорюючи дане питання голова райдержадміністрації А.Бузік, наголосив, що турбота про ветеранів ВВв має бути не тільки перед відповідними датами, а системною роботою усіх служб.
Далі було розглянуто питання дотримання фінансово-бюджетної дисципліни підприємствами, установами та організаціями району у січні – вересні 2013 року. З даного питання перед присутніми прозвітував начальник фінансового управління райдержадміністрації Шевчук С.В.. Він зупинився на основних порушеннях, зазначених у довідці Ладижинської об’єднаної держфінінспекції.
На завершення наради голова райдержадміністрації поставив конкретні завдання всім службам та побажав плідного робочого тижня.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь