ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада освітян

Дата: 25.11.2013 16:28
Кількість переглядів: 363

21 листопада на базі Тульчинської ЗШ І-ІІІ №1 відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів Тульчинського району.
На нараді виступила головний бухгалтер відділу освіти Шелофаст Наталя Анатоліївна , яка поінформувала присутніх про чіткий облік надходжень та використання благодійних внесків, отриманих загальноосвітніми навчальними закладами району.
Питання про проведення ІІ етапу предметних олімпіад висвітила завідувачка методичним кабінетом відділу освіти Фурман Вікторія Леонідівна. Вона ознайомила присутніх з графіком проведення та організацією предметних олімпіад і конкурсу імені П. Яцика. Особливу увагу виступаюча звернула на проведення моніторингу в загальноосвітніх навчальних закладах району з 12.11.2013р. по 12.12.2013р.
Начальник відділу освіти Митрицан М.М. у виступі зазначив , що учні шкіл району 100% забезпечені гарячим харчуванням, здійснюється підвіз 285 учнів до місця навчання в загальноосвітні навчальні заклади району.
Головний спеціаліст відділу освіти Кошелап С.В. ознайомила керівників загальноосвітніх навчальних закладів з новими критеріями атестації навчальних закладів в 2014 році.
Боєва Світлана Петрівна звернула увагу щодо удосконалення право виховної роботи в навчальних закладах району , попередження злочинності та бездоглядності серед неповнолітніх в рамках виконання Єдиної комплексної правоохоронної програми Вінницької області на 2010-2014 рр.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь