ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада в РДА

Дата: 29.09.2014 14:42
Кількість переглядів: 259

29 вересня 2014 року відбулась апаратна нарада за участю голови райдержадміністрації Г.Роспутної, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Учасники наради розглянули наступні питання порядку денного: 1) про підготовку до осінньо-зимового періоду, впровадження енергозберігаючих технологій, роботу з населенням, заготівлю паливних матеріалів; 2) про покращення стану автомобільних доріг загального та комунального користування, підготовку шляхових організацій до осінньо-зимового періоду; 3) про стан використання субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на ремонт та утримання доріг; 4) про стан розрахунків за енергоносії; 5) про особливості роботи в паливно-енергетичній сфері 2014-2015 рр, порядок надання субсидій.
Підвела підсумки наради і визначила завдання по кожному з питань порядку денного голова райдержадміністрації. Зокрема, Г.Роспутна зобов’язала активізували роботу з населенням щодо переходу на альтернативні види палива, надавати необхідну соціальну допомогу сім’ям військовослужбовців, які перебувають в зоні проведення АТО. «Ми маємо допомагати фронту, це – наш громадянський обовов’язок» - сказала голова райдержадміністрації.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь