ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обережність перш за все

Дата: 16.01.2014 09:49
Кількість переглядів: 255

Шановні Тульчинці!

У зв'язку з національною традицією святкування 19 січня свята Водохреща, що передбачає масовий рух людей поблизу води, зростає загроза загибелі людей.
З метою забезпечення безпечного відпочинку під час святкування Водохреща, просимо вас дотримуватись правил поведінки на льоду:
  • дорослим не допускати випадків відпочинку дітей без нагляду, особливо в невстановлених та непристосованих для відпочинку місцях;
  • під час руху по льоду слід звертати увагу на його поверхню, обходити небезпечні ділянки та місця, покриті шаром снігу;
  • під час відпочинку та лову риби не рекомендується на невеликому майданчику пробивати багато ополонок, стрибати й бігати по льоду, скупчуватись у великі групи.
Виконуйте ці застереження, дотримуйтесь простих правил та рекомендацій і життя ваше, особливо дітей, рідних та близьких буде в безпеці.
При виникненні надзвичайних ситуацій на льоду (воді) негайно інформувати РС УДСНС України у Вінницькій області тел. 101 цілодобово, райдержадміністрацію за тел. 2-14-63, та відділ цивільного захисту райдержадміністрації тел. 2-22-79.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь