ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обговорили заходи з детінізації економіки

Дата: 02.06.2016 11:41
Кількість переглядів: 248

1 червня 2016 року відбулось засідання районної робочої групи з питань забезпечення детінізації економіки району. Першим заступником голови райдержадміністрації Віталієм Побережником було підведено підсумки роботи робочої групи у квітні-травні та накреслено завдання на червень поточного року. Також було заслухано інформації:
  • Начальника сектору Тульчинського ВП НВП ГУНП у Вінницькій області (Лелеку А.М.) та заступника начальника – начальника Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області (Чубу В.В.) щодо проведених заходів, спрямованих на детінізацію виплати заробітної плати на Тульчинській швейній фабриці та протидії незаконному обігу підакцизних товарів.
  • Начальника відділу Держгеокадастру у Тульчинському районі (Подоляка І.В.) щодо збільшення надходжень плати за землю, проведення аналізу договорів оренди земельних ділянок, що належать до державної і комунальної власності та забезпечення встановлення розміру орендної плати відповідно до вимог чинного законодавства.
  • Начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації (Зубченка Ю.О.) щодо моніторингу водних об’єктів, які знаходяться за межами населених пунктів.
  • Начальника фінансового управління райдержадміністрації (Шевчука С.В.) щодо ефективного та прозорого використання бюджетних коштів при здійсненні державних закупівель.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь