ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Залишилось три місяці – до закінчення терміну обов’язкової модернізації касових апаратів!

Дата: 26.09.2013 16:57
Кількість переглядів: 308

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ вкотре нагадує суб’єктам господарювання , що з січня 2013 року користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді. Для технічного переоснащення платникам встановлено перехідний період до 1 січня 2014 року – з цієї дати запроваджується відповідальність за неподання електронної звітності.
Користувачі касової техніки , окрім модернізації діючих РРО , мають змогу придбати реєстратори розрахункових операцій нового покоління, що створюють контрольну стрічку в електронній формі та містять вбудовані модеми або доопрацювати існуючу касову техніку та приєднати до неї відповідні модеми для передачі звітної інформації. Для цього власникам касових апаратів необхідно обов'язково звернутись до Центрів сервісного обслуговування або виробників РРО. Наказом Міндоходів від 18.09.13 р. № 491 оновлено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. До переліку сертифікованих приладів додано ще 5 моделей.
На кінець вересня місяця 2013 року в Тульчинському районі вже пройшли персоналізацію та підключені до Системи зберігання та збору даних Міністерства доходів і зборів України 134 одиниці касової техніки, або 80 % від загальної кількості зареєстрованих РРО.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь