ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Одержання пенсії через пошту

Дата: 11.07.2016 16:57
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

УДППЗ «Укрпошта» впродовж багатьох років виконує важливу соціальну функцію, покладену на неї державою – доставка пенсій і державної матеріальної допомоги. У складній економічній ситуації в країні, питання своєчасності та надійності отримання коштів є першочерговим.

Користуючись послугами пошти, Ви маєте низку переваг. Не потрібно витрачати час та сили на пошуки потрібного банкомату, не будучи впевненим наперед, чи він працює, чи достатньо в ньому коштів і чи не доведеться заплатити комісію. А що вже казати про погодні умови, не завжди добре самопочуття, певні труднощі, пов’язані з необхідністю добратися до місця виплати коштів, тощо. Крім того, з приходом листоноші Ви можете оплатити комунальні послуги, оформити передплату на газети та журнали, придбати товари першої необхідності, поповнити рахунок мобільного тощо.

Дуже важливо, що Укрпошта є лише посередником між державою та громадянами і жодним чином не використовує Ваші кошти у своїй господарській діяльності. А отже, Ви захищенні від ризиків невиплат внаслідок збанкрутіння або погіршення фінансового стану тієї чи іншої установи.

Відповідно до ст. 47 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» - одержувачам пенсій та грошових допомог надається можливість самостійно обирати порядок одержання пенсій та грошових допомог: через відділення поштового зв’язку чи банківську установу, в будь-якому варіанті за їх одержання ви не сплачуєте. Ніяка державна чи недержавна установа не має права примусити Вас змінити ту чи іншу установу обслуговування. Якщо ж Ви вже отримуєте виплати через банк, але бажаєте обслуговуватись на пошті, це можна з легкістю зробити, подавши заяву про переведення виплат.

Для отримання пенсій та грошових допомог через пошту майбутнім одержувачам необхідно просто звернутись до управління Пенсійного фонду чи Управління праці та соціального захисту населення за місцем проживання та подати заяву, у якій вказати: «Пенсію (грошову допомогу) прошу виплачувати поштою з доставкою додому».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь