ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення про благодійну акцію «Почуй світ!»

Дата: 22.02.2018 10:30
Кількість переглядів: 289

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» повідомляє, що по всіх регіонах України у період з 2 по 22 квітня 2018 року проходитиме ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху, на придбання медичного обладнання для дитячих лікарень відповідної області.
Минулого року Вінницька область увійшла у трійку лідерів за результатом збору коштів у період проведення акції «Я хочу бачити» - це майже 300 тис. грн. На зібрані в області кошти було придбано та передано у Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню сучасне медичне обладнання, що дало можливість лікувати дітей на більш якісному рівні, а саме: апарат «Амбліокор 01» - 1 шт., апарат «Ручеек» для тренування акомодації – 2 шт.
Вінницька облдержадміністрація сприятиме підготовці та проведенню акції на території області, в тому числі її фіналу 21-22 квітня 2018 року. Для цього створюються обласний та місцеві організаційні комітети із залученням структурних підрозділів освіти, науки, молоді та спорту, охорони здоров’я, культури та туризму місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, засобів масової інформації. Планується проведення відповідних нарад і консультацій з підготовки акції. Координатором є Департамент сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.
Під час фіналу акції планується в усіх регіонах проведення святкових благодійних концертів, спортивних змагань, марафонів, карнавальних парадів, конкурсів плакатів, малюнків, ігротек тощо за участю дитячих, молодіжних колективів та ін.
Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» надав реквізити для перерахування благодійних внесків: р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «КредоБанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: «Для Вінницької області. Благодійний внесок на придбання медичного обладнання». Партнером акції (з 2 по 22 квітня 2018 року) є ПАТ «КредоБанк», через мережу якого перерахування коштів здійснюється без комісії.
За додатковою інформацією звертатись до Тетяни Гладкевич, обласного представника ВБФ «Серце до серця» та координатора акції у Вінницькій області (тел. 097-983-01-45 ; gladkevictana@gmail.com ).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь