ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«OPERAFEST-TULCHYN» - відбувся!

Дата: 06.06.2017 10:38
Кількість переглядів: 309

4 і 5 червня 2017 року в м. Тульчині, на мальовничій території палацу Потоцьких успішно відбувся Міжнародний фестиваль «Українські оперні асамблеї» в рамках мистецького проекту «Музичне літо в Тульчині», відомий широкому загалу під назвою OPERAFEST-TULCHYN.
Два дні літа були насичені надзвичайно цікавими мистецькими проектами, виступами оперних зірок світового рівня, відомих музичних колективів тощо. Для тульчинців та численних гостей міста це була небачена донині феєрія краси, грації та високого мистецтва. Обласний та районний оргкомітети зробили все можливе за досить стислий час підготовки, щоб всі учасники та глядачі свята почувалися максимально комфортно і отримали справжнє естетичне задоволення від побаченого та почутого навколо старовинного палацу Потоцьких.
В рамках проведення фестивалю Тульчин відвідали міністр культури України Євген Нищук, народні депутати України Микола Кучер, Іван Спориш, Руслан Демчак, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної ради Анатолій Олійник, багато інших посадовців з Вінниці та області, зокрема, голови районних державних адміністрацій та районних рад, об’єднаних територіальних громад Вінниччини, депутати обласної, районних та міських рад, представники центральних та обласних засобів масової інформації. Разом з головою Тульчинської районної державної адміністрації Миколою Підболячним, Тульчинським міським головою Валерієм Весняним вони були учасниками яскравого відкриття фестивалю, перегляду його масштабної програми, проведення тематичних нарад і перегляду численних виставок, інсталяцій та інших мистецьких проектів.
А взагалі гостей свята була така вражаюча кількість, що Тульчин відчув себе дійсно мистецькою столицею Поділля, продовжувачем кращих світових та національних оперних традицій, гостинним, охайним і привабливим для туристів містом європейської України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь