ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

OPERAFEST у Тульчині: робоча нарада з підготовки свята

Дата: 10.05.2017 15:55
Кількість переглядів: 444

10 травня 2017 року в м. Тульчині на території палацу Потоцьких відбулося чергове засідання представників двох організаційних комітетів (обласного та районного) з питань підготовки та проведення тут 4 – 5 червня п.р. Міжнародного фестивалю «Українські оперні асамблеї» в рамках мистецького проекту «Музичне літо в Тульчині». Під час рекламної кампанії він представлений, як OPERAFEST-TULCHYN. Голова облдержадміністрації Валерій Коровій, заступники голови облдержадміністрації Василь Броварник та Ігор Івасюк, начальники ряду обласних департаментів, управлінь та служб перевірили стан підготовки району до цього міжнародного мистецького свята.

Робочу нараду провів заступник голови облдержадміністрації, голова обласного оргкомітету Ігор Івасюк. У нараді взяли участь ініціатор проекту, радник Міністра культури України Ірина Френкель, начальник управління культури і мистецтв облдержадміністрації, заступник голови обласного оргкомітету Станіслав Городинський, експерт ГО «Інститут культурної політики», режисер фестивалю Павло Третьяков, директор Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.Тімірязєва Наталія Морозова, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник, голова районної ради Олексій Авраменко, Тульчинський міський голова Валерій Весняний, начальники ряду управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації, директор Тульчинського училища культури Леонід Трачук, керівники (представники) ряду підприємств, установ і організацій району, представники обласних, районних засобів масової інформації та ін.

Учасники наради розглядали конкретні питання, отримували відповідні доручення, обговорили всі деталі майбутнього масштабного заходу, який має на меті вшанувати 140-річчя видатного українського композитора і диригента М.Д.Леонтовича, залучити до міста і району значні інвестиції в економіку, побутову і туристичну сфери в контексті євроінтеграційних планів України, в т.ч. допомогу меценатів для проведення повноцінної реставрації нашого унікального пам’ятника архітектури – палацу Потоцьких.

Додаткову інформацію про Міжнародний фестиваль можна знайти за посиланням: operafest-tulchyn.blogspot.com, або на сайті райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь