ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«OPERAFEST-TULCHYN» - підготовка триває

Дата: 25.05.2017 10:09
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

24 травня 2017 року в м. Тульчині, в конференц-залі адміністративного будинку райдержадміністрації та районної ради голова райдержадміністрації Микола Підболячний провів засідання районного оргкомітету з підготовки та проведення Міжнародного фестивалю «Українські оперні асамблеї» в рамках мистецького проекту «Музичне літо в Тульчині». Під час рекламної кампанії цей масштабний культурний захід представлений, як OPERAFEST-TULCHYN.
Нарада відбулася за участі першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, заступника голови райдержадміністрації Володимира Глізнєцова, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Віталія Вільчинського, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, закладів культури, підприємств і організацій району, місцевих засобів масової інформації.
Голова райдержадміністрації окреслив коло питань, що мають розглядатися, наголосив на високій відповідальності всіх присутніх щодо підготовки міжнародного фестивалю: «Роботи зроблено дуже багато. Але попереду її ще більше. Зокрема, питанню забезпечення проживання і харчування учасників фестивалю буде присвячена окрема нарада з керівниками підприємств і установ, підприємцями району тощо. Фестиваль має пройти на найвищому організаційному і мистецькому рівні!»
Перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Катерина Третьякова розглянули стан виконання визначених раніше доручень і завдань, поточні робочі питання підготовки до фестивалю, виявлені проблеми та шляхи їх вирішення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь