ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

“Оракулята” - чемпіони області

Дата: 05.06.2013 09:05
Кількість переглядів: 386

Перемога А.Ушеніної в особистій першості світу та виграш командної першості нашої планети українських шахисток дав можливість вважати Україну лідером світових шахів. Це вплинуло на активні дії батьків, щодо занять дітей в шаховому клубі «Оракул» Тульчинського районного будинку дітей та юнацтва.

Зі слів керівника клубу Анатолія Афанасійовича Мельника, починаючи з 2005 року, Тульчин став центром дитячих шахів на Вінниччині, завдячуючи перемогам вихованців шахового клубу “Оракул” ТРБДЮ в обласних та всеукраїнських шахових турнірах. Ось і цього року командна першість Вінницької області серед юнаків та дівчат традиційно пройшла в актовому залі Будинку дітей та юнацтва.

В змаганнях взяли участь 14 команд з районів області. Склад кожної команди: три юнаки і одна дівчина. Турнір проходив у двох вікових групах (до 18 та 14 років).

В старшій групі запекла боротьба точилася лише за друге - третє місця, тому що з обласного центру, в складі якого були переможці та призери першості України, учасники європейських та світових змагань. Як і очікувалося, першими стали вінничани, а другу та третю сходинки посіли тульчинські команди. Слід відзначити, що наша друга команда випередила першу в очному двобої з рахунком 3 1/2:1/2. В.Шляхтун, В.Мороз, А.Очеретний та Т.Паламарчук стали срібними призерами першості. Бронзові нагороди отримала наша перша команда: Я.Басистий, Б.Панашенко, Д.Подолян та С.Бурячок. Результатом всі були задоволені. За трійкою призерів опинилися сильні команди з Козятина, Жмеринки та Липовецького району.

Але попереду нас очікувала тріумфальна новина. Не програвши жодної командної зустрічі, наші вихованці в турнірі до 14 років стали переможцями обласної першості. Ось їх імена: Роман Слизькоухий, Ярослав Коваль, Владислав Куц та Анна Верещака. Це великий успіх наших юних вихованців, які вже неодноразово виступали на багатьох шахових форумах, а от успіх учениці Мазурівської школи став приємною несподіванкою. Три місяці наполегливих тренувань дали свої плоди. Заслужений тренер України, міжнародний майстер з шахів М.М.Бондар відмітив наших “Оракулят”, які переконливо перемогли вінницьких кадетів, яких він тренує.

Керівник клубу А.Мельник, окрім переможців та призерів, вдячний А.Антоняну, В.Чепернатому, П.Книшу, Д.Олексієнко, О.Науменку, Н.Паламарчук, Я.Найді та І.Уманцю за прагнення до перемоги в своїх зустрічах, за вклад з загальну перемогу. Окремої подяки за велику організаційну роботу по підтримці порядку в проведенні змагань заслуговує староста групи КМС та І розряду Анатолій Очеретний.

Успіху нашої команди сприяла тепла атмосфера в колективі, велика допомога батьків і, безумовно, моральна та матеріальна допомога відділу освіти (начальник М. Митрицан) та сектору з фізичної культури та спорту (завідуючий С.Чепернатий) Тульчинської районної державної адміністрації, Тульчинського міського голови В.Весняного. Їм дякують представники команд та учасники змагань за нагороди, призи, солодощі та затишок в ігровому залі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь