ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Основи податкових знань для учнів Тульчинських шкіл

Дата: 26.09.2013 16:46
Кількість переглядів: 324

Заступник голови Тульчинської райдержадміністрації Марія Колібабчук, заступник начальника - начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Лілія Пастушенко та методист районного методичного кабінету відділу освіти Тульчинської райдержадміністрації Людмила Додинська презентували дев’ятикласникам міських шкіл новий підручник «Основи податкових знань».
Впровадження спецкурсу для школярів з вивчення фінансової та податкової грамотності - це своєрідна інвестиція в майбутнє. Виховання підростаючого покоління, сприяння в навчанні податкової культури молоді - це один із основних напрямів роботи Міністерства доходів і зборів України. Податкові знання на сьогодні незамінні, бо як говориться:«Без податків немає достатку», й жодна країна світу не існувала і не може існувати без податків. Такими словами розпочинала презентацію спеціалізованого посібника «Основи податкових знань» в кожній із шкіл міста Тульчина Лілія Пастушенко.
«Мені хотілося б, щоб ви зрозуміли значущість сьогоднішньої події. Вперше за роки незалежності України на державному рівні започатковується вивчення основ податкових знань. Ми з вами прагнемо побудувати сильну і процвітаючу державу із конкурентною ринковою економікою, стати частиною європейської спільноти. А без сумлінної сплати податків це неможливо. Важливо, щоб ви усвідомили вже сьогодні, що ніякі силові методи не змусять громадян вболівати за державу, цього можна досягнути лише виховуючи податкову культуру у кожного українця з народження, - звернулася до учнів очільник районного відділення Міндоходів.
Присутня на заході заступник голови Тульчинської райдержадміністрації Марія Колібабчук запевнила, що вивчення основ податкових знань дев’ятикласниками – це перший крок у програмі впровадження комплексної податкової освіти в Україні. Посадовець підкреслила, що спільний проект Міністерства доходів і зборів України та Міністерства освіти і науки України спрямований на формування податкової культури підростаючого покоління, створення позитивного іміджу сумлінного платника податків та підвищення рівня добровільної сплати податків та побажала учням добре вчитися, поважати вчителів та батьків, рости гідними громадянами своєї держави.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь