ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освіта Тульчинщини на шляху реформування

Дата: 28.08.2015 14:50
Кількість переглядів: 246

27 серпня 2015 року в м. Тульчині проведене пленарне засідання педагогічної конференції освітян Тульчинщини з питання «Про підсумки розвимтку загальної середньої та дошкільної освіти у 2014/2015 навчальному році та завдання на 2015/2016 навчальний рік». Перед учасниками зібрання виступили: перший заступник голови райдежадміністрації Віталій Побережник, начальник відділу освіти райдержадміністрації Михайло Митрицан, голова районного проспілкового комітету працівників освіти Анастасія Стовбчата, Тульчинський міський голова Валерій Весняний та ін.
Урочистому засіданню передувала педагогічна виставка на тему «Освіта Тульчинщини на шляху реформування». У виставці взяли участь всі 34 загальноосвітні заклади району, 1 школа-інтернат, 4 позашкільні навчальні заклади, 28 дошкільних навчальних закладів. Всі учасники виставки презентували свої напрацювання, візитки навчальних закладів, квіткові композиції на тему «Є у світі така країна». Педагогічні колективи підготували змістовні, естетично оформлені візитки своїх навчальних закладів. Чимало квіткових композицій було присвячено темі України: національній символіці, темі патріотизму та вірності державі. За результатами виставки було визначено переможців серед шкіл І-ІІІ ст.: Кирнасівська ЗШ І-ІІІст., Тульчинська ЗШ І-ІІІст. №2, Тульчинська ЗШ І-ІІІст.№1, Тиманівська ЗШ І-ІІІст. та НВК ЗШ І-ІІІст. №3-гімназії. Призові місця серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІст. стали : Зарічненська ЗШ І-ІІ ст., Мазурівська ЗШ І-ІІ ст., Левківська ЗШ І-ІІ ст. Кращим позашкільним навчальним закладом за результатами виставки було визнано Станцію юних натуралістів. Тульчинські дошкільні навчальні заклади №1, №2 та №3 розділили призові місця. Переможців педагогічної виставки було нагороджено грамотами відділу освіти.
Серпневу конференцію розпочав начальник відділу освіти Митрицан М.М. Він привітав освітян району з початком нового навчального року. У своїй доповіді на тему : « Про підсумки розвитку освіти району у 2014-2015 навчальному році та завдання на 2015-2016 навчальний рік» керівник галузі вказав на необхідність забезпечення доступності якісної освіти для кожного громадянина країни. Суспільство все більше усвідомлює значення освіти як головного чинника розвитку країни, а освічені люди, кваліфіковані кадри - є основним багатством і перспективою держави. Начальник охарактеризував мережу навчальних та позашкільних навчальних закладів, потенціал педагогічних кадрів Тульчинщини, поінформував про підсумки атестації педпрацівників, відзначив належну підготовку закладів до початку навчального року, виконання великого обсягу ремонтно-оздоблювальних робіт.
В обговоренні доповіді взяли участь:
- Паладій О.В., заступник директора Богданівської ЗШ І-ІІІст., який акцентував увагу на ролі патріотичного виховання в загальноосвітньому навчальному закладі.
  • Котовська Л.І., директор Печерської ЗШ І-ІІІ ст., яка ознайомила присутніх з питання: « Про підготовку навчального закладу до нового 2015-2016 навчального року».
  • Стовбчата А.А., голова профкому Тульчинської ради голів профкомів працівників освіти, виступила з питання «Про соціальний захист працівників освітньої галузі».
  • Фурман В.Л., завідувачка районним методичним кабінетом, яка оголосила підсумки проведення педагогічної виставки. Переможці педагогічної виставки були нагороджені грамотами відділу освіти.
З привітанням педагогів району виступив перший заступник голови Тульчинської районної державної адміністрації Побережник В.І. Він поінформував присутніх про соціально- економічний розвиток району та про підтримку органами законодавчої та виконавчої влади закладів освіти по підготовці до нового навчального року.
Міський голова Весняний В.М. звернувся з вітальним словом до освітян та розповів про допомогу громади міським дошкільним навчальним закладам.
Учасники конференції розглянули низку питань щодо підсумків роботи з розвитку дошкільної та загальної середньої освіти у 2014-2015 навчальному році.
За сумлінну працю та особистий внесок у розвиток освітньої галузі грамотами відділу освіти були нагороджені педагоги району.
Конференція дала змогу всім освітянам поспілкуватися, обговорити нові перспективи розвитку освіти, обмінятися досвідом.
За результатами проведення розширеної колегії відділу освіти у формі конференції було прийнято рішення щодо організації освітнього процесу у навчальних закладах району у 2015-2016 навчальному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь