ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

„Пенсійна освіта” у Тульчинському районі

Дата: 06.03.2015 14:41
Кількість переглядів: 249

Вихід на пенсію-це багатоплановий соціальний процес, Одне із завдань людини похилого віку- ефективна адаптація до нових умов життя. У випадку, коли Ви працюєте на підприємстві, то у ряді з них є відповідальна особа за оформлення пенсійних документів. Ті ж громадяни, що виходять на пенсію не працюючи, не мають допомоги у цих питаннях, а інколи навіть не знають з чого розпочати в оформленні пенсії.
Найбільш ефективна форма отримання інформації щодо майбутньої пенсійної виплати, яка дозволяє оперативно вирішувати складні питання-безпосереднє спілкування із спеціалістами управління Пенсійного Фонду. Враховуючи це в управлінні Пенсійного фонду України у Тульчинському районі запроваджено принципово нову систему роз’яснювальної роботи „Школу майбутнього пенсіонера”. Метою даного заходу є забезпечення комплексного консультування майбутніх пенсіонерів, що дає можливість адаптуватися до нового статусу, заздалегідь підготувати документи.
Запрошуємо майбутніх пенсіонерів брати участь у заняттях „Школи майбутнього пенсіонера”, які проводять спеціалісти управління Пенсійного Фонду у Тульчинському районі. Заняття проходитимуть кожної останньої п’ятниці з 15.00 по 16.00 год в приміщенні управління за адресою м. Тульчин вул. Леніна,51.
Для забезпечення зручних умов під час занять просимо Вас, по можливості, повідомити про намір відвідування занять за телефоном 2-24-57. Контактна особа- начальник відділу з обслуговування та розгляду звернень громадян Гикава Оксана Миколаївна.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь