ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пенсійний фонд інформує:

Дата: 09.09.2015 15:32
Кількість переглядів: 307

В управлінні Пенсійного фонду України в Тульчинському районі проводяться заняття для осіб передпенсійного віку під назвою “Школа майбутнього пенсіонера”.Начальник управління Мельник Алла Володимирівна проінформувала, що на сьогоднішній день до управління звернулися 87 майбутніх пенсіонерів. Основним завданням робити з майбутніми пенсіонерами являється підготовка необхідних документів для призначення пенсій та правової оцінки наявних документів. Така перевірка документів дозволить вчасно виявити та усунути недоліки в документах, зібрати всі необхідні дані до виникнення права на пенсію.

Фахівці управління проводять попередній розрахунок пенсії, інформують про суми, які сплатив роботодавець, тривалість страхового стажу, при цьому, звертають увагу на залежність розміру майбутньої пенсії від тривалості страхового стажу і розміру заробітної плати.

Головні спеціалісти відділу з обслуговування під час індивідуальних бесід надають майбутнім пенсіонерам інформаційно-роз’яснювальні матеріали, розповідають про можливість отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення через телефон “гарячої лінії” та за допомогою „скайп-зв'язку”, які зареєструватись на веб-порталі для отримання особистих даних.
Також ознайомлюють з нововведеннями у пенсійному забезпеченні та запровадження накопичувальної системи. Завчасне звернення громадян до управління Фонду з документами для призначення пенсії допоможе забезпечити її призначення і виплату у найкоротший строк після досягнення пенсійного віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь