ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пенсійний фонд інформує

Дата: 06.10.2014 16:49
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Пенсійний фонд України розпочав фінансувати жовтневі пенсійні виплати. Потреба в коштах для забезпечення виплати пенсій та грошової допомоги в жовтні 2014р. для 19378 пенсіонерів району становить 25.9 млн. грн. Станом на 7 жовтня виплати профінансовано в сумі 6,0 млн. грн., що становить 23.1 відсотка від загальної потреби.
Виплата пенсій в Тульчинському районі проводиться через 16 стаціонарних та 4 пересувних відділення поштового зв’язку, що обслуговують 11530 (59,5%) пенсіонерів району, а також через 10 установ уповноважених банків, пенсії в яких отримують 7848 (40.5%) чоловік. Позитивним є той факт, що кількість пенсіонерів бажаючих отримувати свої пенсії через поточні рахунки відкриті в установах банків поступово збільшується. Адже переваги такого способу отримання коштів є очевидною.
За час проведення АТО на сході нашої країни, до управління Пенсійного фонду у Тульчинському районі надійшло 71 звернення від осіб які тимчасово переїхали з Донецької та Луганської областей. Виплата пенсій цим громадянам здійснюється лише після надходження електронних пенсійних справ з центральної бази отримувачів пенсій Пенсійного фонду України. Станом на 07.10.2014р. виплату забезпечено 56- громадянам, 3- чоловікам виплату пенсії, за їх бажанням, буде забезпечено в додатковий виплатний період до 25 жовтня 2014р. Решта пенсіонерів-переселенців зможуть отримати належні їм суми пенсій в будь який зручний для них спосіб відразу після надходження їхніх електронних пенсійних справ.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь