ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пенсійний фонд інформує

Дата: 23.02.2016 10:03
Кількість переглядів: 254

Для забезпечення інформування населення заступник начальника управління ПФУ у Тульчинському районі Авраменко А.І. провела зустріч та заняття «Школи майбутнього пенсіонера з викладачами Вищого професійного училища № 41 м.Тульчина .

Заступник начальника управління Алла Авраменко зупинилась на змінах в пенсійному забезпеченні громадян в зв'язку з набранням чинності Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення від 24.12.2015 року № 911".

У ході зустрічі були обговорені наступні питання.

  • Як з січня 2016 року проводиться виплата пенсій працюючим пенсіонерам, пенсія яким призначена згідно з Закону України „Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування ;
  • Людина отримує пенсію, призначену згідно Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність" і продовжує працювати на умовах контракту. Як буде виплачуватись пенсія з 01.01.2016 року.
  • Який спеціальний стаж, необхідний працівнику освіти для призначення пенсії за вислугу років.
  • Як проводиться перерахунок пенсії відповідно ст.. 40 Закону України „Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування.”

Заняття "Школи майбутнього пенсіонера "пройшло у теплій, дружній атмосфері, відбувся конструктивний діалог, надані вичерпні відповіді на усі питання, які хвилювали сучасних та майбутніх пенсіонерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь