ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пенсійний фонд України інформує

Дата: 27.03.2017 16:44
Кількість переглядів: 203

Одним із основних завдань, які поставлені перед органами Пенсійного фонду України, є підвищення якості обслуговування громадян. Виходячи з цього, управління Пенсійного фонду України в Тульчинському районі працює у напрямку удосконалення роботи по забезпеченню вільного доступу громадян до об’єктивної і своєчасної інформації стосовно пенсійного забезпечення, шляхом проведення зустрічей з жителями району. Так в березні місяці 2017 року заступник начальника управління Алла Авраменко та начальник відділу платежів до пенсійної системи Ігор Мазур провели чергову зустріч для осіб, які отримують допомогу по безробіттю, в Тульчинському районному центру зайнятості.

Заступник начальника управління А.Авраменко розповіла про умови набуття страхового стажу роботи, попереджено про наслідки виплати заробітної плати в „конвертах” .

Начальник відділу платежів до пенсійної системи І.Мазур надав роз’яснення, щодо дотримання в роботі вимог законодавства про працю, зокрема, про неприпустимість використання найманої робочої сили без оформлення трудових відносин та нелегальної виплати заробітної плати.

Також заступник наголосила на можливості отримання роз’яснення з питань пенсійного забезпечення за телефоном „гарячої лінії” , за допомогою Skype-звязок та переваги Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, та про те що в управлінні працює навчальне робоче місце де проводиться навчання пенсіонерів та застрахованих осіб страхувальників.

При завершені зустрічі всі присутні отримали змістовні відповіді та інформаційні буклети проінформовані про роботу Веб-порталу, електронних послуг Пенсійного фонду України, який дає можливість контролювати зарплату для майбутньої пенсії, та як зареєструватися на Веб-порталі і як ним користуватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь