ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пенсійний фонд України інформує:

Дата: 29.09.2017 14:46
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

Для забезпечення відкритості в роботі, поліпшення якості обслуговування, вільного доступу до об’єктивної і своєчасної інформації та адаптації у швидкому і мінливому сучасному світі, для громадян району працює імпровізована „Школи майбутнього пенсіонера” .
Так 29 вересня 2017 року головним спеціалістом відділу обслуговування громадян Заболотських Оленою Анатоліївною відбулася зустріч з фізичними особами – підприємцями ТРК „Європейський”..
Реформаторські зміни в пенсійному законодавстві, законодавчі новації – не зовсім є зрозумілими для пересічних громадян, тож нерідко люди не знають правил і норм за якими обраховується пенсія, з якими документами треба звертатися до Пенсійного фонду.
В ході проведення заходу присутніх ознайомлено з видами пенсій, умовами їх призначення, правильністю оформлення документів необхідних для призначення пенсій. Фахівець також поінформувала про особливості обчислення страхового стажу , його залежність від сплати страхових внесків, можливість надання послуг через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України та роздані інформаційні буклети та пам’ятки.
Учасники заняття отримали відповідні роз’яснення з питань пенсійного забезпечення
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь