ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Переможний поступ «Патріота»

Дата: 18.10.2017 12:29
Кількість переглядів: 298

Одразу після тріумфального повернення юних футболістів ФК «Патріот- ДЮСШ» із Одещини , гравці 2003-2005 р.н. прийняли участь у відкритому турнірі з футболу з нагоди Дня захисника України та українського козацтва у м. Бершадь. Серед іменитих учасників турніру особливо вирізнявся традиційний суперник – одеський «Чорноморець» з яким у півфіналі зустрілись тульчинські футболісти. Поступаючись за ходом гри 1:3 патріотівці спромоглись у видовищному стилі зрівняти рахунок за хвилину до кінця гри (В. Чепернатий - 3) та перемогти у серії післяматчевих пенальті (5:4)!

Після виснажливої дороги та напруженого змагального графіка нашим гравцям забракло сил наприкінці фіналу із господарями турніру, у підсумку 0:2.

Отож, футболісти ФК «Патріот- ДЮСШ» (тренер Ігор Бєлік) отримали срібні нагороди турніру, красень-кубок та запашний коровай від голови Бершадської РДА І.Стєфанцова. Індивідуальною нагородою у номінації «Кращий гравець турніру» відзначили нашого Владислава Чепернатого(4 м'ячі).

Окрасою спортивного свята стала гра ветеранів київського «Динамо» на чолі з володарем «Золотої бутси» – Олега Саленка із ветеранами бершадського футболу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь