ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дата: 17.12.2013 16:18
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

В грудні п.р. Міністерство доходів та зборів відзначає свою річницю. Одним з показових моментів у роботі Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ є відкрите спілкування з громадянами та бізнесом, яке стає можливим в тому числі завдяки проведенню семінарів, круглих столів, зустрічей, консультацій з громадськістю. Ці заходи проводяться керівництвом та працівниками в рамках реалізації Стратегічного плану Міністерства доходів та зборів на 2013-2018 роки, який передбачає розвиток партнерських стосунків з громадянами та бізнесом, удосконалення податкового та митного законодавства, запровадження ефективних методів протидії мінімізації сплати податків.
З нагоди річниці створення Міністерства доходів і зборів України Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ проводить акцію по збору пропозицій та зауважень від представників бізнесу.
Для цього в Центрі обслуговування платників встановлена скринька зауважень та побажань, яка дасть змогу всім бажаючим висловити свої думки, бачення щодо роботи територіального органу Міндоходів, надати пропозиції щодо напрямків подальшої співпраці.
Щиро запрощуємо небайдужих мешканців нашого міста долучитися до цієї акції.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь