ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перші результати кампанії декларування доходів: в Тульчинському відділенні Немирівської ОДПІ громадяни задекларували понад 9343,8 тис.грн

Дата: 17.05.2016 08:27
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

За час проведення кампанії "Декларування 2016" жителі Тульчинського району, задекларували 9343,8 тисяч гривень отриманих 2015 року доходів. Аналізуючи перші підсумки, начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Віталій Чуба зазначив, що загалом громадянами подано 442 декларації. Загальне податкове зобов'язання декларантів - 472,3 тисяч гривень.

Серед новацій кампанії – це визначення громадянами зобов'язань не тільки з податку на доходи фізичних осіб, але й з військового збору.

Активніше задекларували свої доходи громадяни, які реалізують сільгосппродукцію – вони подали 182 декларації , в яких вказали отримані доходи на 470,1 тис.гривень. Для зручності громадян податківці здійснюють виїзди в сільські ради, де консультували і приймали декларації. Як відзначив Віталій Чуба, господарі-одноосібники, які самостійно займаються вирощуванням сільгосппродукції, з розумінням ставляться до свого обов’язку зі сплати податків. Також серед основних декларантів – спадкоємці.

Загальна сума, яка вже сплачена платниками Тульчинщини до бюджету податку на доходи 138,9 тисяч гривень, військового збору надійшло – 34,6 тисячі гривень. Скористались податковою знижкою 270 громадян - це за витратами за навчання, страхування та іпотечний кредит, , до повернення задекларовано 201,5 тис.грн.

Декларування – це важливий процес, який поєднує інтереси держави і суспільства, тому фахівцями податкової інспекції були проведені семінари для платників податку, сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» по роз’ясненню актуальних питань щодо заповнення декларацій та сплати податків. Також до кампанії активно залучалися засоби масової інформації.

Потрібно відзначити, що свідомих платників податків стає дедалі більше, а деклараційна кампанія з кожним роком проходить дедалі активніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь