ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший заступник голови ОДА Андрій Гижко зустрівся з родичами бійців 9-го батальйону територіальної оборони

Дата: 17.10.2014 09:18
Кількість переглядів: 285

Обласна влада докладе усіх зусиль, щоб сприяти позитивному вирішенню питання про ротацію бійців 9-го батальйону територіальної оборони, які уже декілька місяців перебувають в зоні АТО. Про це заявив перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко під час зустрічі з родичами вояків, які прийшли до керівництва області з вимогою негайного розгляду наболілого для них питання.
«Попри те, що ротація військових не входить до компетенції обласної виконавчої влади, керівництво Вінницької області звернеться з відповідним клопотанням до Міністерства оборони України», – заспокоїв родичів бійців 9-го батальйону територіальної оборони Андрій Гижко. Крім того, було повідомлено про ті пільги, які передбачені діючим законодавством для вояків АТО та членів їхніх сімей.
Також на зустріч в екстреному порядку прибули представники військового комісаріату, які роз’яснили порядок та умови ротації військовослужбовців.
Слід зазначити, що таким чином під стінами ОДА вдалося попередити несанкціоновану акцію, учасники якої намагалися перекрити рух транспорту по центральній вулиці Вінниці. Андрій Гижко перервав зустріч з представниками Європейської комісії в Україні, які прибули на Вінниччину спостерігати за ходом виборчої кампанії, та запропонував присутнім на заході людям пройти до приміщення ОДА, де й відбулася розмова.
Після спілкування з першим заступником голови облдержадміністрації, учасники заходу погодилися із запропонованою процедурою вирішення гострого для них питання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь