ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Першовересень мобілізує!

Дата: 03.09.2015 15:50
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

1 вересня, у День знань, голова Вінницької обласної ради Сергій Свитко завітав до навчальних закладів м.Тульчина, які є комунальною власністю обласної ради.
Перший візит до Тульчинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів - ліцею. Урочистості розпочалися з внесення Державного Прапора України та виконання національного гімну. Усі присутні на святі вшанували хвилиною мовчання загиблих військовослужбовців і цивільних громадян у зоні бойових дій на сході України. З вітальним словом виступили голова обласної ради Сергій Свитко, директор Тульчинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів – ліцею Микола Хлівнюк та інші. Учням, військовим ліцеїстам, школярикам-першокласникам та викладачам навчального закладу з нагоди Дня знань побажали добра, щастя і успіхів у навчанні.
- Я щиро вітаю вас із святом знань. У цьому році свято 1 вересня є особливим, бо, на жаль, Україна знаходиться у стані війни. За незалежність і територіальну цілісність нашої держави на сході країни гинуть кращі українці. Коли розпочалась агресія Російської Федерації, і було анексовано Крим, частину Донецької і Луганської областей, то виявилося, що Україна не має боєздатної армії. Саме добровольці стали на захист української держави. Влада не могла забезпечити армію і продовольством, і одягом, і зброєю, тому волонтери взяли на себе це завдання. Але сьогодні зміцнюється українська армія, яка здатна дати гідну відсіч агресору. Військовослужбовці – це та частина суспільства, яка виконує сьогодні особливу роль. Шановні ліцеїсти! Ви готуєте себе до служби у Збройних Силах України, інших формуваннях силових структур України. Це велика місія, що на вас буде покладатися у майбутньому. Ми - козацька нація, і в наших жилах тече козацька кров. Ми завжди пам’ятатимемо наших героїв, які загинули за свободу українського народу, - сказав під час виступу Сергій Свитко.
Голова обласної ради Сергій Свитко вручив кращим викладачам закладу Почесні грамоти обласної ради та облдержадміністрації, передав подарунки учням та ліцеїстам Тульчинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів – ліцею обласної ради: футбольні, волейбольні, баскетбольні м'ячі та комплект спортивної форми футболістів.
Далі очільник обласної ради разом із начальником управління культури обласної державної адміністрації Станіславом Городинським, головою обласної організації профспілки працівників культури Тетяною Побережною, в о. голови районної ради Віталієм Вільчинським та Тульчинським міським головою Валерієм Весняним побували на Дні знань в Тульчинському училищі культури.
Разом з найщирішими вітаннями на адресу педагогічного колективу та мистецької армії студентства, кращим викладачам закладу вручено Почесні грамоти обласної влади.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь