ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підприємства житлово-комунального господарства завершують підготовку до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2016-2017 років

Дата: 13.09.2016 08:19
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

Про це сьогодні під час апаратної наради в ОДА під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка повідомив заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Володимир Костенко.
Він наголосив, що основні підготовчі роботи по закладах соціально-культурного призначення, згідно з графіком підготовки, мали бути завершені до1 вересня, а до 1 жовтня в області передбачено стовідсоткове завершення всіх підготовчих робіт.
Володимир Костенко зазначив, що на сьогодні готовність об’єктів області до опалювального періоду становить 88% : «Теплове господарство готове на 88%, житловий фонд – на 81%, водопровідно-каналізаційне господарство – 85% , соціальні заклади – 84% , дорожнє господарство – 90%».
Пріоритетним питанням залишається модернізація в області теплогенеруючого обладнання, встановлення котлів на альтернативному паливі та заміна теплових мереж. На цьому,зокрема, наголошувалось і під час колегії Департаменту ЖКГ, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації 9 вересня. Так, у 2016 році планується перевести на альтернативні види палива 47 котелень бюджетних установ на суму 36,5 млн. грн., що дасть змогу зекономити 2,0 млн. м. куб природного газу.
Одним із важливих досягнень Володимир Костенко назвав залучення інвестиційних компаній в теплоенергетичне господарство області, за допомогою яких вдалось здійснити переоснащення котелень під альтернативне паливо в м. Козятин (ТОВ “Інвесттеплоцентр), реконструкцію центральної котельні в м. Бершадь із встановленням 2 котлів на альтернативному паливі (ПП «АВКУБІ») тощо.
Майже завершено підготовку дорожньої галузі області до експлуатації в зимовий період : « Виконано капітальний ремонт комунальних доріг площею майже 350 тис.м2 (90%) на суму 55 млн. грн. Підготовлено спеціалізовану снігоприбиральну техніку – 205 од. (85%),заготовлено шанцевих інструментів – 3,5 тис. од. (90%),заготовлено посипкового матеріалу – 31,2 тис.тонн (86%).

Повну презентацію наводимо нижче.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь