ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підприємство на Вінниччині добровільно відшкодувало державі більше 800 тисяч гривень завданих збитків

Дата: 01.08.2014 12:31
Кількість переглядів: 279

Службові особи підприємства на Вінниччині не нестимуть кримінальної відповідальності за фактом умисного ухилення від сплати податків на суму понад 800 тисяч гривень. Хоча досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ГУ Міндоходів у Вінницькій області, повністю доводить факт безпідставного завищення валових витрат підприємством (суми, з якої не відраховуються податки) та неутримання податку з доходів фізичних осіб. Не чекаючи спрямування кримінального провадження з обвинувальним висновком до суду, підозрювані повністю відшкодували завдані державі збитки. Таким чином, на порушників закону чекає звільнення від кримінальної відповідальності в порядку ч.4 ст.212 Кримінального кодексу України – у зв’язку з добровільним відшкодуванням завданих державі збитків. Остаточне рішення має прийняти суд.
- Кінцевим результатом діяльності оперативних та слідчих підрозділів Міндоходів є наповнення державного бюджету. Значно більш важливим для нас є повернення до держказни виведених у тіньовий обіг кошти, ніж факт покарання винних в умисному ухиленні від сплати податків, - відзначає виконуючий обов’язки заступника начальника головного управління Міндоходів у Вінницькій області – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Сергій Кавун. – Бізнес має працювати і сплачувати податки.
Це вже четвертий факт добровільного відшкодування завданих державі збитків у рамках розпочатих кримінальних проваджень у нинішньому році. Бюджет додатково отримав 2,9 млн. грн. надходжень.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь