ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки місячника цивільного захисту

Дата: 31.10.2014 12:11
Кількість переглядів: 267

Сектор цивільного захисту райдержадміністрації повідомляє, що з 17 вересня по 17 жовтня 2014 року в районі проводився “Місячник цивільного захисту”.
Сектором розроблено та доведено до виконавців План підготовки і проведення місячника ЦЗ у Тульчинському районі. До проведення місячника активно залучались керівники району, навчальних закладів, підприємств, установ, організацій, засоби масової інформації, служби ЦЗ району.
В ході місячника проведено:
  1. Організаційно-методичне заняття з начальниками штабів підприємств, організацій, установ.
  2. Огляд-конкурс серед підприємств, організацій, установ на кращу навчальну матеріальну базу ЦЗ. За результатами конкурсу перемогу здобув Тульчинський технікум ветеринарної медицини БНАУ, 2 місце зайняла Ганнопільська ЗШ І-ІІІ ст., 3 місце розділили між собою Тульчинська ЗШ № 2 І-ІІІ ст. та Крищинецька ЗШ І-ІІІ ст.
  3. Виступи фахівців, керівників служб ЦЗ у засобах масової інформації району (місцеве радіомовлення, газета “Тульчинський край” та на сайті райдержадміністрації).
  4. Виставку з демонстрацією сучасних приладів радіаційної та хімічної розвідки, засобів індивідуального захисту, медичного обладнання на базі Тульчинського технікуму ветеринарної медицини БНАУ.
  5. Роз'яснювальну роботу сектором цивільного захисту, щодо організації захисту населення в умовах надзвичайних ситуацій з сільськими, селищними, міським головами, керівниками підприємств, організацій, установ.
  6. Практичні заняття в навчальних закладах:
    • надання першої медичної допомоги постраждалим на воді, у результаті пожежі та побутових травм;
    • виготовлення простіших засобів захисту органів дихання, проведення протипожежних і евакуаційних заходів по захисту особового складу;
    • виставки в бібліотеках книг, альбомів, брошур з тематики “Надзвичайні ситуації”, “Знай і вмій”, “Людина в екстремальних ситуаціях”, “Природа і людина”;
    • виставки дитячих робіт з висвітлення знань з основ безпеки життєдіяльності;
    • вікторини, конкурси на кращу стінівку, відкриті уроки.
  7. Засідання комісії ТЕБ та НС району, де були розглянуті питання щодо готовності об¢єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь