ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки обласного конкурсу «Молода людина року»

Дата: 27.06.2014 15:08
Кількість переглядів: 286

Традиційно до Дня молоді в області проводиться обласний конкурс “Молода людина року”. У 2014 році за перемогу змагались 108 учасників з різних районів та міст області, 60 із них вийшли до фіналу. Конкурс проводився у 20 номінаціях у різних сферах суспільного життя.
26 червня в приміщенні ТРЦ “Мегамолл” відбулось нагородження переможців і лауреатів VII обласного конкурсу “Молода людина року”, в якому взяли участь голова обласної Ради Сергій Свитко, заступник голови облдержадміністрації Людмила Щербаківська, заступник міського голови Андрій Рева. Очільники області нагородили дипломами і відзнаками найактивніших молодих лідерів – фіналістів і лауреатів конкурсу у різних номінаціях.
Так, в номінації «Відкриття року в області культури та мистецтва» переможцем став Пояркін Ігнатій Сергійович, випускник Тульчинської музичної школи по класу баяна. Ігнатій соліст дитячого оркестру народних інструментів «Любисток», лауреат конкурсу музично – виконавчої майстерності серед молоді та юнацтва м.Вінниця, учасник всеукраїнського музичного фестивалю «День українського баяна і акордеона».
Лауреатом в цій же номінації також став Кащук Павло Васильович, студент Тульчинського училища культури зі спеціалізації «Видовищно-тетралізовані заходи». Кащук П.В. активний учасник народного аматорського студентського колективу «Маленький театр». Неодноразово брав участь у різних конкурсах та фестивалях, зокрема став Лауреатом І ступеня обласного конкурсу «Кобзар і Україна» та дипломантом Всеукраїнського конкурсу читців ім.. Т.Шевченка.
Лауреатом в номінації «Лідер студентського самоврядування року» стала студентка 3-А курсу Тульчинського технікуму ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету Нікітіна Надія Едуардівна. Стипендіат Президента України, відмінниця у навчанні, заступник голови ради студентського самоврядування технікуму, староста академічної групи З-А курсу, учасниця XV зльоту іменних стипендіатів та відмінників навчання «Лідери АПК XXI століття»
Вітаємо переможців!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь