ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки роботи Центру обслуговування платників

Дата: 02.11.2016 16:48
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

На сьогоднішній день пріоритетним напрямком діяльності Державної фіскальної служби є покращення рівня обслуговування платників. Саме робота Центру обслуговування платників Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ спрямована на те, щоб покращити рівень обслуговування, забезпечити комфортні умови платникам при поданні звітності, отриманні звітності та дозвільних документів, чи отриманні консультаційних послуг.

Інформаційні та інші послуги, які надаються у ЦОП стосуються, зокрема, консультативної допомоги платникам податків у оформленні заяв, заповненні податкової звітності; надання інформації про реквізити рахунків для зарахування платежів до бюджетів, ставки податків та роз’яснень з питань оподаткування; надання платникам податків інформації про стан розрахунків з бюджетами; надання безкоштовного програмного забезпечення для формування та подання податкової звітності в електронному вигляді; розповсюдження брошур, буклетів, пам’яток та іншої друкованої продукції про сплату податків; прийняття звітних та інших документів платників податків; надання публічної інформації, тощо.

Протягом 2016року Центром обслуговування платників податків надано понад 4 тисячі адміністративних послуг. Серед них, найбільш актуальною послугою є видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. В зазначеному періоді було надано більше 2 тис. цих послуг. Також користується попитом у суб’єктів господарювання послуги щодо отримання витягів з реєстру платників єдиного податку (майже 500 послуг), реєстрація книг обліку розрахункових операцій (більше 600 послуг) та інші.

Результати такої взаємної співпраці платників податків з фіскальною службою свідчать про встановлення клімату довіри між державою і бізнесом та дає плідні результати для економічного зростання та розвитку України.

Шановні платники податків та громадяни Тульчинського району запрошуємо Вас звертатися до ЦОП Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області для отримання кваліфікованих послуг за адресою: м. Тульчин, вул..М.Леонтовича,51 та за тел. 2-24-54


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь