ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримаємо разом Збройні Сили України в такий непростий для держави час!

Дата: 11.03.2014 08:48
Кількість переглядів: 335

До цього закликав голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник на зустрічі з представниками громадськості міста.
Зважаючи на складну ситуацію в державі, вінницькі підприємці, люди доброї волі та всі небайдужі громадяни України, стурбовані її майбутнім, зініціювали збір коштів для поповнення ресурсів Збройних Сил нашої держави, зокрема Повітряних Сил України.
З цією метою територіальним відокремленим без балансовим відділенням № 10001/0175 філії - Вінницьке обласне управління АТ «Ощадбанк» для Регіонального відділення міжнародної асоціації офіцерів спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю «Центр» у Вінницькій області «Центр-Вінниця» відкрито поточний рахунок № 26002193226.
МФО 302076
Код ЄДРПО 26012503
Призначення платежу – безповоротна фінансова допомога на виконання статутних завдань Повітряних Сил України Збройних Сил України (без ПДВ).
Кошти необхідні для закупівлі пального і продовольства. Військову форму та берци можна відразу адресно передавати у військові частини.
Переконані, вінничани обов’язково проявлять свою відданість ідеалам демократії, мужності та патріотизму в ім’я збереження Української держави!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь